Visio 2018-06-24T17:54:58+00:00

Koninklijke Visio

Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs, wonen en dagbesteding. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben.

Bij Visio kijken we naar wat wél kan in plaats van wat niét kan. Respect voor de cliënt en haar keuzes en de kwaliteit van zijn of haar leven staan bij ons voorop.

De cliënten inspireren ons om creatief en flexibel te werken. We werken voortdurend aan de ontwikkeling van kennis en vernieuwing van zorg, aangepast aan de wensen en behoeften van de cliënt en zoveel mogelijk gericht op maatschappelijke participatie en zelfstandigheid. Deelname aan de digitale maatschappij vindt Visio zeer belangrijk.

Een voorbeeld hiervan is de Visio webwinkel Kunst & Cadeau. In de webwinkel vindt u producten die gemaakt zijn door cliënten van Visio. De webwinkel is, in nauwe samenwerking met cliënten, opgezet. De cliënten vullen zelf de webwinkel en zorgen dat de bestellingen verstuurd worden.

Logo Visio

Contact

Visio over Link4All

“Digitale toepassingen verrijken het leven van cliënten met een visuele en verstandelijke beperking. Door de kennis die we als zorgorganisaties in huis hebben te delen via Link4All, en te blijven streven naar ontwikkeling en innovatie van digitale toepassingen, kunnen we nog meer mogelijk maken voor mensen met een beperking.” – Koninklijke Visio

Visio in Link4All Nieuws

LEES MEER LINK4ALL NIEUWS VAN VISIO

Visio Links

Logo Kunst & Cadeau Door cliënten met een visuele verstandelijke beperking

Bezoek de Visio webwinkel en vindt unieke producten die onder professionele begeleiding worden gemaakt door cliënten van Visio. De webwinkel is in samenwerking met cliënten opgezet en bevat een brede keuze originele geschenken die iedereen aanspreken.

logo Visio Lab

Koninklijke Visio test en onderzoekt in het ‘VisioLab’ nieuwe ontwikkelingen op bruikbaarheid en inzet voor mensen met een visuele beperking. Bezoek de website van VisioLab voor een compleet overzicht van alle onderzoeken en resultaten.

screenshot van het zoekvenster en de Welkom boodschap bij het Visio Kennisportaal

Het Visio Kennisportaal bevat uiteenlopende digitale hulpvragen en ICT-onderwerpen vooral gericht op blinden en slechtzienden. De specialisten van Visio hebben hun kennis en expertise verwerkt in een praktische indeling op de website van het Visio Kennisportaal.

Link4All is een samenwerking tussen deze zorgorganisaties :

logo amerpoort
logo baalderborggroep leef je leven
logo bartiméus
logo esdégé-reigersdaal
Logo Prinsenstichting Een zorg minder
Logo Visio