Prinsenstichting 2018-06-16T18:15:43+00:00

Prinsenstichting

Prinsenstichting biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Wat we belangrijk vinden zijn jouw wensen, ambities en mogelijkheden. Samen kijken we naar wat kán! Zodat jij het leven kan leiden dat je zelf wilt, zo gewoon als mogelijk, net als ieder ander.

Om dat te realiseren heeft Prinsenstichting een breed pakket aan kwalitatief hoogstaande zorg. We bieden veel mogelijkheden op het gebied van wonen, dagbesteding, vrijetijdsbesteding, zorg, expertise en ondersteuning.

Prinsenstichting ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland. Met ongeveer duizend medewerkers en ruim driehonderdveertig vrijwilligers helpen wij onze cliënten om zoveel mogelijk hun eigen leven te leiden. Voor sommigen betekent dit dat zij bij ons wonen.

De woningen van Prinsenstichting liggen verspreid door de regio, maar altijd midden in de samenleving. Anderen wonen nog thuis, of op zichzelf en worden hierbij in meer of mindere mate ondersteund door begeleiders van Prinsenstichting. Daarnaast kunnen mensen bij ons terecht voor weekend- en vakantieopvang, kortdurend verblijf en crisisinterventie. Natuurlijk hoort bij een gewoon leven ook werken, leren, dagbesteding en vrijetijdsbesteding. Bij Prinsenstichting bieden wij dat in eigen beheer, of in samenwerking met bedrijven in de regio.

Logo Prinsenstichting Een zorg minder

Contact

Website: www.prinsenstichting.nl
Telefoon: 0299 – 459 200

Contactpersoon Link4All: Rene Klaver
Email: r.klaver@prinsenstichting.nl

Prinsenstichting over Link4All

“Link4all is voor ons een geweldig platform om op het terrein van cliëntencommunicatie geïnspireerd te worden door anderen en om onze eigen digitale innovaties te delen.”
– Ineke Huibregsten, Directeur Prinsenstichting

Prinsenstichting in Link4All Nieuws

LEES MEER LINK4ALL NIEUWS VAN PRINSENSTICHTING

Link4All is een samenwerking tussen deze zorgorganisaties :

logo amerpoort
logo baalderborggroep leef je leven
logo bartiméus
logo esdégé-reigersdaal
Logo Prinsenstichting Een zorg minder
Logo Visio