Nieuws 2018-06-25T23:43:40+00:00

Link4All Nieuws

Amerpoort en Slim met Media ontwikkelen visiespel over digitaal burgerschap van mensen met een verstandelijke beperking

In de zorg bestaat veel behoefte aan kennis en vaardigheden over sociale media en digitaal burgerschap. Vooral in de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking is dit een groeiende behoefte die steeds meer aandacht vraagt. Om aan deze behoefte tegemoet de komen heeft Amerpoort in samenwerking met Slim met media een spel ontwikkeld. Het Bordspel over sociale media en digitaal burgerschap helpt zorgteams bij ontwikkeling van teamvisie.

Congres Landelijke Clientenraad 2018 reikt publieksprijs Clënt-in-beeld uit aan EdLoket van Amerpoort

Het succesvolle initiatief van Amerpoort ‘EdLoket’ ontving tijdens het congres van de Landelijke Cliëntenraad 2018 in Nieuwegein de publiekprijs ‘Cliënt in Beeld’. Volgens de jury is EdLoket van Link4All deelnemer Amerpoort een ‘mooi voorbeeld van een klein en heel praktisch initiatief, dat groots uitpakt’.

18 april 2018|Amerpoort, Kennis bevorderen en kennis delen|

Kom 25 mei 2018 naar de Visio Breda ICT-informatiedag voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking

Visio Breda ‘De Blauwe Kamer’ organiseert op vrijdagmiddag 25 mei a.s. in het Ontmoetingscentrum een informatiemiddag over ICT-mogelijkheden voor mensen met een visuele beperking en verstandelijke beperking. De toegang voor de ICT-informatiemiddag is gratis en vrij toegankelijk voor iedere geïnteresseerde.

26 maart 2018|Digitale Zorgproducten, Visio|